Förbättra lagerhanteringen med vår truckvåg 

Truck med truckvåg som flyttar last

Effektiv lagerhantering är avgörande för varje verksamhet som hanterar stora mängder gods. På Lundaman är vi stolta över att erbjuda Lundaman T2 truckvåg, en lösning som dramatiskt förbättrar effektiviteten genom snabb och noggrann vägning av gods direkt under lastning. 

Snabb och precis vägning 

Med truckvågen kan vägning ske dynamiskt utan att trucken behöver stanna. Detta eliminerar behovet av att flytta lasten till en stationär våg, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Den noggranna vägningen säkerställer korrekt dokumentation för varje last, vilket minskar risken för överlastning och underlättar inventeringen. 

Trådlös dataöverföring 

Lundaman T2 erbjuder trådlös dataöverföring vilket förenklar hantering och registrering av information. Med snabbvalsfunktionen för olika materialtyper och kunder kan data registreras snabbt och felfritt. Digitala kvitton kan skickas direkt från hytten, vilket minskar behovet av pappersarbete och manuella insatser. 

Integration med LundaServer 2.0 

Genom integrationen med LundaServer 2.0 kan vår truckvåg övervakas i realtid. GPS-spårning håller koll på var truckarna befinner sig, vilket säkerställer effektiv användning. Startspärrsfunktionen bidrar till att förhindra obehörig användning av truckarna, vilket ökar säkerheten på arbetsplatsen. 

Logistik och Resurshantering 

Med Lundaman T2 kan företag förbättra sin logistik genom snabb och exakt hantering av gods. Detta leder till ökad produktivitet och bättre resursutnyttjande. Den noggranna datainsamlingen minskar risken för mänskliga fel, vilket är avgörande för en smidig lagerhantering. 

Ta ditt företags lagerhantering till nästa nivå med Lundaman T2 

Lundaman T2 truckvågar erbjuder en avancerad teknisk lösning för företag som vill maximera effektiviteten i sin lagerhantering. Med funktioner som snabb och noggrann vägning, trådlös dataöverföring och avancerad övervakning, kan ditt företag uppnå betydande förbättringar i både säkerhet och precision under den dagliga driften.  

Investeringen i Lundaman T2 leder till avsevärda tids- och kostnadsbesparingar, vilket stärker din verksamhets konkurrenskraft på marknaden.