LUNDAMAN T2 Truckvåg

truckvag Lundaman T2

Svensktillverkad dynamisk våg

Truckvåg för enklare hantering

Truckvåg för Alla behov

– Lundamans truckvåg erbjuder en bred lösning med allt från att endast visa vikten till att arbeta med register för att rapportera in till kontoret.

Vi har funktioner som underlättar er körning som exempelvis snabbval för olika materialsorter vid upplagskörning eller snabbval för återkommande kunder.

Lastinformationen kan ni skriva ut direkt i hytten eller skicka digitala kvitton.

Truck med truckvåg som flyttar last

Guide för använding

Fördelar

  •  Fullt dynamisk, oberoende av varvtal
  • Trådlös dataöverföring mellan truck och kontor
  • Hantera truckvågen och transaktionerna direkt i nya LundaServer 2.0
  •  Hantera återkommande körning genom Snabbval och favoriter direkt på skärmen
  •  Växla mellan Intern/extern lastning genom ett ”svep” på skärmen
  •  Skicka och ta emot körorder
  •  Mjukvaruuppdateringar direkt till vågen så ni alltid har marknadens senaste våg
  •  Integrera era egna applikationer

Fler funktioner

GPS- SPÅRNING

Genom GPS–spårning kan ni enkelt spåra en specifik lastning ifrån kontoret. När maskinisten utför ett lyft så loggas platsinformation som automatiskt skickas till Lundaserver. Lastningen får ni upp genom satellitbild där ni ser i vilken zon varje lyft är registrerat.

STARTSPÄRR

För dig som vill ha säkerhet över både maskin och material. Varje förare får en personlig kod som anges i vågen för att kunna använda maskinen, alla lyft som görs registreras på respektive förare. Logg över allt som skett hanteras med enkelhet på LUNDASERVER 2.0.

FLERA OLIKA REGISTER

Information väljs av maskinisten i tydligt format med skärmtangentbord samt smidig sök- funktion för enklare val. När lastbilen återvänder så finns snabbval för tidigare valda fält.

UPPLAGSKÖRNING

Genom ett ”svep” så väljer du mellan intern och extern lastning.

Dynamisk vägning utan stillestånd
– 
Med vår dynamiska truckvåg kan du väga oberoende av varvtal utan att stå till med trucken, du undviker onödiga stopp vilket ökar produktiviteten.

Enkel användning
– 
Vår användarvänliga design innebär att du kan utföra vägningen och knyta information till lastningen genom några få enkla knapptryck.

Modern datahantering
– 
Vi har funktioner för digital hantering både vid kvittoutskrift och när du vill skicka informationen till ert kontor, vi erbjuder även skräddarsydda lösningar där ni kan skicka informationen direkt till ert affärssystem. För dig som vill ha en automatiserad arbetsplats så kan vi nu även erbjuda API-Koppling från LundaServer till flera affärssystem. Kontakta oss om ni vill veta mer kring detta!

Tillförlitlig Support
– 
För att undvika stillestånd så erbjuder vi en bred supportlösning. Oavsett om du behöver hjälp på plats, via telefon eller med fjärrsupport, så finns vi där när det behövs!

Truck med truckvåg som flyttar last