Våra vågsystem

FÅ STENKOLL

Vi har tre vågsystem för olika bruk​

Fördelar med att använda ett Lundaman vågsystem

Att använda ett vågsystem för hjullastare eller truckar erbjuder flera fördelar som förbättrar effektiviteten, noggrannheten och säkerheten inom materialhantering och vägning. Här är några av fördelarna med att använda våra system:

Effektivitet: Ett vågsystem i er hjullastare eller truckar möjliggör vägning direkt vid lastning eller förflyttning av material. Detta minskar tidsåtgången för vägningsprocessen och ökar produktiviteten genom att undvika onödiga stopp.

Noggrannhet: Genom att väga lasten i realtid eliminerar ett vågsystem gissningsarbetet och ger exakta viktuppgifter. Detta minimerar risken för över- eller underlastning och bidrar till att säkerställa korrekt fördelning av resurser.

Kostnadsbesparingar: Ett vågsystem hjälper till att optimera användningen av material och minimerar spill genom noggrann övervakning av vikten på lasten. Detta kan leda till betydande kostnadsbesparingar över tid.

Datainsamling och spårning: Våra vågsystem erbjuder funktioner för datainsamling och spårning av vägningsinformation. Detta ger användare möjlighet att analysera vägningsdata, övervaka prestanda och spåra materialflöden för bättre hantering av lager och resurser.

 Vågsystem för truckar

– Lundamans truckvåg erbjuder en bred lösning med allt från att endast visa vikten till att arbeta med register för att rapportera in till kontoret.

Vi har funktioner som underlättar er körning som exempelvis snabbval för olika materialsorter vid upplagskörning eller snabbval för återkommande kunder.

Lastinformationen kan ni skriva ut direkt i hytten eller skicka digitala kvitton.

Läs mer om våra truckvågar här

Vågsystem för hjullastare

– Lundamans hjullastarvåg strävar efter enkelhet, alltid med få knapptryck. Lättanvänd dynamiskvägning utan stillestånd.

Med moderna funktioner som digital hantering och kvittoutskrift.

Tillförlitlig support för att undvika stillestånd.

Läs mer om våra hjullastarvågar här

Samarbete med NCC

Lundamans nya vågsystem P2 hjälper våra kunder att ta ett steg in i framtiden genom att digitalisera deras utlastning. Här ser ni lite om vårt samarbete med NCC där vi tillsammans utvecklar vågen för att effektivisera vardagen, både för maskinister och på kontoret vid fakturering.

Användare och hur det uderlättar

Här träffar ni arbetsledare Erik Goude och maskinist Mattias Johansson som berättar om sin vardag och hur en av NCC:s många Lundaman P2 hjälper dem att lasta rätt.

Informationen går sedan automatiskt in till NCC:s affärssystem när Mattias ser till att lastbilen fått rätt mängd

Fler funktioner

Utöver detta så har vi funktioner så som upplagskörning för att hålla koll på vad som lastas internt, snabbknappar för att lägga in återkommande kunder, orderhantering i vågen och mycket mer.

ncc anvander lundaman p2 hjullastarvag

Sammarbetet med NCC