Tips och råd för optimal användning våra hjullastarvågar 

Hjullastare med hjullastarvåg schaktar grus

Wheel loader scale är viktiga för att säkerställa korrekt vägning, öka produktiviteten och en bra överblick på materialflöde. Här är några tips för att få ut det mesta av Lundamans kröningsbara hjullastarvågar. 

Välj rätt modell 

Lundaman har två huvudmodeller, båda modeller går att komplettera med skrivare: 

  • Lundaman P2: Perfekt för dig som vill ha överblick och kontroll över er verksamhet. Vågen erbjuder bra funktioner som Registerhantering, Upplagskörning, PDF-Kvitto, snabbval och favoriter, GPS-spårning, startspärr, överföra av data till vågserver eller direkt mot affärssystem och mycket annat! 
  • Lundaman Classic: Lätthanterligt våginstrument som visar vikten i skopa och total lastat. Finns även minnesfunktion och andra grundläggande funktioner.  

Regelbundet underhåll 

För att vågen ska fungera korrekt behöver den regelbundet underhåll och kalibrering. Lundaman erbjuder rikstäckande service, fri telefonsupport och fjärrsupport som kan hjälpa till med detta. En kalibrerad våg minskar risken för felaktiga mätningar och onödiga kostnader. 

Använd tillval 

Förbättra prestandan med Lundamans tillval: 

  • Certified scale: För noggrannare mätningar. 
  • Immobilizer,: Förhindrar obehörig användning. 
  • Serviceavtal & Kalibreringsintyg: Regelbundna kontroller och utbildningar.   
  • GPS tracking: Håller koll på utrustningen och optimerar rutter. 

Datahantering och integration 

Lundamans hjullastarvågar kan integreras med kontors- och affärssystem. Med Lundaserver 2.0 kan du trådlöst överföra data mellan maskinen och kontoret. Detta gör det lätt att analysera och använda vägningsdata för att förbättra verksamheten. 

Optimera arbetsflöden 

Använd hjullastarvågen tillsammans med andra Lundaman-produkter, som Lundaman printing machine, för att effektivisera arbetsflödena. Att skriva ut vägningsresultat direkt på plats sparar tid och minskar risken för fel. 

Lundaman P2 erbjuder även digitala PDF-kvitton som standard.  

Utbildning och support 

Lundaman erbjuder utbildning och support för att säkerställa att maskinförarna vet hur man använder vågen på rätt sätt. Detta hjälper dig att få ut det mesta av din hjullastarvåg.