Funktioner och fördelar med Lundaman vågar 

Lundaman är en pionjär inom branschen för hjullastarvågar, känd för att erbjuda pålitliga och användarvänliga lösningar. Våra vågar är skapade för att effektivisera arbetsprocesser och öka produktiviteten på arbetsplatser. 

Lundaman P2 

Vår P2-modell är framtagen för att möta de moderna kraven i industriella miljöer. Med funktioner som GPS-spårning och startspärr, är den inte bara ett verktyg för vägning utan även för säkerhet och effektivitet. P2-modellen erbjuder en smidig integration med affärssystem vilket gör datahantering och rapportering enklare än någonsin. Dess robusta konstruktion säkerställer att den håller för de tuffaste arbetsförhållandena och levererar konsekvent prestanda. 

Lundaman Classic  

Lundaman Classic står för tidlös kvalitet. Denna våg är känd för sin enkla hantering och pålitlighet, vilket gör den till ett idealiskt val för alla typer av lastningsoperationer. Classic-modellen är designad för att ge snabba och exakta vägningsresultat, vilket minskar tidsåtgången per lastcykel och optimerar arbetsflödena. Dess enkla gränssnitt gör det lätt för alla användare att snabbt komma igång med vägningen. 

Lundaman T2  

T2-modellen tar truckvägning till en ny nivå med sin kapacitet för dynamisk vägning. Det innebär att lasten kan vägas under rörelse, utan behov av att stanna fordonet. Detta minskar vägningstiden markant och ökar därmed effektiviteten i logistiska operationer. T2 är också utrustad med moderna datahanteringsfunktioner som trådlös överföring av viktdatan direkt till kontorsystem, vilket förenklar dokumentation och uppföljning. 

Fördelar med vågar från Lundaman 

  • Effektivitet: Våra vågar minskar tiden för lastning och vägning vilket direkt påverkar produktiviteten positivt. 
  • Pålitlighet: Robusta konstruktioner och avancerad teknik garanterar att vågarna levererar exakta resultat under lång tid. 
  • Användarvänlighet: Enkla och intuitiva gränssnitt gör våra produkter lättanvända för alla oavsett tidigare erfarenhet. 

Varför välja lundaman? 

Att välja Lundaman innebär att du satsar på kvalitet och effektivitet. Våra hjullastarvågar är mer än bara utrustning de är en del av din lösning för att uppnå högre produktivitet och bättre resultat. Med Lundaman får du en partner som förstår dina behov och erbjuder produkter som gör verklig skillnad. 

Contact us 

Vill du veta mer om hur våra hjullastarvågar kan hjälpa till att optimera din verksamhet? Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan stödja dig i att uppnå dina mål. 

Read more