LUNDAMAN P2

Nya Lundamanvågen är resultatet av ett nästan 30 årigt samarbete med våra kunder och speciellt de maskinisterna som hjälpt oss med tankar och idéer.

MER OM P2

CLASSIC

Lundaman Classic är lika liten och smidig som föregångaren IBN92, men den har fått ett större displayfönster för att flera funktioner ska kunna presenteras samtidigt.

MER OM CLASSIC

LUNDASERVER 2.0

Integrera oss med ditt ekonomisystem.
Lundaserver 2.0 det självklara valet…

MER OM LUNDASERVER 2.0

STARTSPÄRR

En krönt våg är en form av myndighetsgodkänd garanti på att vågen väger rätt.För en krönt hjullastarvåg räcker det inte att enbart kunna väga materialet som ligger i skopan. Vågen måste ställas in så att den känner av om maskinen rör sig eller om den lutar med mera.

MER OM STARTSPÄRR

Krönt våg

En krönt våg är en form av myndighetsgodkänd garanti på att vågen väger rätt. För en krönt hjullastarvåg räcker det inte att enbart kunna väga materialet som ligger i skopan. Vågen måste ställas in så att den känner av om maskinen rör sig eller om den lutar med mera.

MER OM KRÖNT VÅG

SKRIVARE

Till instrumentet kan anslutas en skrivare som skriver ut en komplett vågsedel. På vågsedeln finns uppgifter om skopvikt, totalvikt, datum och klockslag samt en fast text som förprogrammeras med tex: företagsnamn, material, kund, arbetsplats eller bilnummer m.m. Våra skrivare är kraftfulla och robusta samt kan placeras både vågrätt och lodrätt.

MER OM SKRIVARE