logolundaman

Vi på Lundaman har tillverkat lastvågar här i Sverige i mer än 28 år, och vi har en av marknadens mest lättanvända och pålitliga lastvågar

 

Lundaman Instrument

Lundaman instrument är en av Sveriges främsta leverantörer av hjullastarvågar till lastmaskiner och truckar!  I mer än 28 år har vi erbjudit marknadens mest lättanvända produkter och troligtvis landets bästa service.

Per Forsman startade Lundaman Instrument 1991 med en egen svensktillverkad hjullastarvåg vid namn IBN92. Den var då marknadens minsta helautomatiska hjullastarvåg och marknadsledare inom sitt område. Med åren har vi kompletterat sortimentet med två helt nya modeller, Lundaman Classic och Professional, som även de tillverkas av Lundaman Instrument i Sverige.

Lundaman Instrument är med sitt totalkoncept: försäljning, rådgivning, installation, utbildning, service, specialanpassning, uppdatering samt förbättring av produkter och programvaror en helhetsleverantör!

 

Demo

Vi är experter precis som ni

Vi på Lundaman har tillverkat lastvågar här i Sverige i mer än 28 år. Vi kan miljön som ni arbetar i, och vi har en av marknadens mest lättanvända och pålitliga lastvågar.

Demo

Enklare administrering

Med vår lättanvända startspärr skapar man en säkrare arbetsplats och bättre ekonomi. Kanske är det dags att ta steget mot en enklare administrativ vardag!

Demo

Lönsamhet i fokus

Hos oss står produktutveckling och driftsäkerhet i fokus och våra lastvågar är numera kröningsbara

Demo

Rikstäckande service

Från Ystad i söder till Gällivare i norr, vår personal finns alltid till hands på fältet med stöd och instruktionshjälp.

Våra kontor

  • Demo

    Malmö

    Grimsbygatan 24,  211 20 MALMÖ
  • Demo

    Stockholm

    Söderbyvägen 13, 195 60 ARLANDASTAD

Websidan lagrar automatiskt Cookies på din dator Läs mer om vår Integritets policy